Szobát foglaltak

2015. június 10., szerda

Epilógus

Gépek egyöntetű csipogásának hangja töltötte meg a gondterhes szobát. Semmi nem mozdult, még a gyógyszerillatú levegő is állt, az infúzió csepegése volt az egyetlen cselekmény, amit látni lehetett. Mindent összevetve ugyanolyan szobának tűnt, mint az összes többi az intenzív osztályon, egyet leszámítva. A bent gubbasztó személyek akár szimbolizálhatták volna a kórházban fekvő betegek és a hozzátartozók fájdalmát együttvéve. Mindössze két emberi testbe volt sűrítve az, amibe a világ legerősebb szerkezetei is belerokkantak volna.
Erős ujjak fonódtak a gyengébbek köré, amik olyan törékenyek és erőtlenek voltak, akár a kínai porcelán. Tapintásuk is hideg volt, egyenesen érezni lehetett, hogy az egész test milyen nehezen töltődött fel újra életerővel, oxigénnel, vérátömlesztéssel és honnan jött vissza a halál torkából. Azt lehetne hinni, hogy csupán egy hajszál választotta el a túlvilágba meneteltől, de nem, helyesbítve egy pisztoly tölténye volt érte a felelős, amit, ha nem műtöttek volna ki belőle időben, nem maradt volna életben.
A másik illető az ágy mellett ült egy odahúzott széken. Már abbahagyta a pityergést, de jól láthatóan szemei vörösre voltak kisírva. Soha nem festett még ilyen pocsékul, de az ágyon fekvő, magánál kívüli állapotban lévő fiú rajta is túltett. Nemrég hozták vissza a műtétről, ahol a gyomrába fúródott töltényt távolították el. Yongguk szemei akkor változtak olyanná, mint amilyen most volt, táskásak és sápadtak a félelemtől, az idegességtől és a lelkiismeret-furdalástól. Még csak ekkor tudatosult benne igazán, mit tett a bosszúvágytól hajtva, a mentőben ülve mindössze sokkosan temette arcát a tenyereibe.
Az emberek elképzelni se tudják, milyen érzés szembesülni azzal, ha a legfontosabb embert veszítjük el. Egészen addig, amíg be nem következik az elkerülhetetlen, mindenki játszi könnyedséggel tékozolja el azt az időt, amit a szeretteivel tölthetne el. Ahogy a mondás is tartja, sosem lehet tudni, melyik lehet az a bizonyos utolsó nap. Elég egy másodperc ahhoz, hogy életek érjenek véget. Gázolás, mérgezés, betegség, vagy éppen egy lövés… Bármi lehetséges ebben az elfajzott világban. Ezt Choi Junhong, a Grand Yong szálloda hírhedt sorozatgyilkosa tudja bizonyítani a legjobban.
Lehetett volna ez az utolsó napja is, ám a sors még nem érezte elérkezettnek élete ösvényének eltorlaszolását. Javában földi tengődésre volt kárhoztatva, hiába nem érdemelte meg. Lehet ez egyfajta büntetés az égiektől? Akárhogy is, meg kellett tapasztalnia, mit élhettek át áldozatai az utolsó levegővételük előtt egy tovatűnő pillanattal. Viszont erről szól az élet, kínkeserves élményekből szükséges tapasztalatokat meríteni. A fiatal fiú is rég tisztában volt azzal, hogy az életet nem Walt Disney rendezte. Így vagy úgy, de a saját bőrén kellett ezt megtapasztalnia, különben nem feküdt volna infúzióra kötve és sebes hassal a feszültségtől terhes szobában.
Ám, mint tudjuk, az érmének két oldala van. Ezúttal nem a gyilkossági kísérlet pozitív utóhatásáról van szó – ami amúgy nincs is -, hanem a lábadozó fiú gyenge kezeibe kapaszkodó emberről. Ha Árny nem is, de ő biztosan börtönbe került volna a tettéért. Már csak ezért is volt fontos, hogy a korábban szürke kontaktlencsék mögé rejtőző fiú túlélje a lövést. Ez a komplikált ügy sokkal többről szólt, mint a bosszú vagy a szeretet.
Yongguk alig tudta összefoglalni magában, mennyi mindennek lehet hálás. A nagybátyjának, amiért rajta keresztül megismerte élete értelmét – nem számított, hogy gyilkos volt -, vagy az orvosoknak, esetleg a szállodai kollégájának, Do Kibumnak. Kibum pár hét leforgása alatt annyi mindenre világította rá és segítette őt a lojalitásával, hogy ötlete se volt, hogyan köszönhetné meg. Ha Kibum nem lett volna, Yongguk nem jött volna rá, hogy többet érez barátságnál Zelo iránt, sőt nélküle a szöszi nem élte volna túl a lövést…
Yongguk mélyeket lélegezve bambult el, agyát félig kikapcsolta, ujjaival finoman cirógatta Zelo hideg bőrét. Hiába tapinthatta ki pulzusát, mégis távolinak, elérhetetlennek érezte. Talán amiatt, hogy még sose látta őt ennyire sebezhetőnek? Miközben Yongguk ráemelte fekete tekintetét a harmatgyenge fiú arcára, észrevett rajta valamit, aminek a létezésében Zelo már nem hitt. Olyasvalakit látott, akire az elmúlt napok során vágyott – Junhongot. Nyoma sem volt Árnynak vagy Zelónak, kizárólag az angyali vonásokkal rendelkező, szerény Junhong feküdt az ágyon. Yongguk szemei ismét bekönnyeztek, immáron a boldogság halvány lángjától. Előtte hevert a remény, a pislákoló fény a sötét erdő mélyén. Akármennyire is tűnt tragikusnak, egy lövésre és sok kifolyt vérre volt szükség ahhoz, hogy mindketten új életet kezdhessenek. Ennek így kellett történnie, a sors nem bízta a véletlenre. Minden borzalomnak megvan a maga szépsége. Ha az akadályokra nem csapásokként tekintünk, hanem lépcsőfokokra, amiken fellépkedve közelebb kerülhetünk a céljainkhoz, az élet máris nem tűnik annyira szörnyűnek.
Oka volt annak, hogy a nagybátyja gyilkosába szeretett bele. Elképzelhető, hogy csak így juthatott el arra a szintre, hogy megbékéljen a hatalmas hibákat elkövető emberekkel, ugyanis Yongguk idáig nem a legtoleránsabbak közé tartozott. Soha nem értette a bűnözők gondolkodásmódját, mindig is érzéketlen elmebetegeknek vélte őket, ám pont Zelo világította rá arra, hogy bizony még a legelvetemültebb szörny is érző lény. Pontosan ezért szörny valaki, mert gyengének hiszi magát az érzelmei miatt, amit a vérontásokkal akar elfedni a külvilág elől. Ennek megvan a maga lélektani oka, talán a szörnynek volt valaha egy olyan élménye, ami miatt nem mutathatja ki az érzelmeit. Miután ebbe Yongguk jobban belegondolt, ésszerűnek találta azt a magyarázatot, amit Zelo előző este osztott meg vele. Amíg Junhong néven élt, a körülötte lévők csak bántották, hátráltatták az álmai megvalósításában és értéktelennek titulálták. Ebből lehetett elege, ezért akart világgá menni és elhagyni minél előbb a szülői házat, sőt ezért vált készségesen Wonshik gyilkoló gépévé. Minden összefüggött.
- A beteglátogatásnak már vége van – csendült fel egy fiatal nővér, Yena vékonyka hangja. Az ablakon kitekintve látni lehetett a narancssárga naplementét, felidézve Yonggukban az előző esti sétát.
- Itt maradok, ha kell, egész hajnalban virrasztok. Már szóltam a főorvosnak is – válaszolta a fekete hajú fiú határozottan.
- Csak közeli családtagoknak van erre engedélyük. Maga Choi Junhong testvére?
- Nem, csak a legjobb barátja. A családját ne várják, rájuk nem tud számítani, már csak én vagyok neki. Semmije nem maradt rajtam kívül – halkult el Yongguk hangja fokozatosan és meg kellett magát erőltetnie, nehogy a nővér előtt könnyezzen be a szeme.
Yena együttérzését kifejezve bólintott és magára hagyta az emlékeibe temetkező ex-gondnokot. Yongguknak esze ágában sem volt visszamenni az elátkozott szállodába, teljesen hidegen hagyta őt minden, ami odakötötte, látni sem akarta se a főnökét, se a munkatársait. Az ingóságait Kibumra és Euninre bízta, az sem számított neki, ha másnapig csak gubbasztani tud Zelo mellett. A fiúnak szüksége volt az ő segítségére, nem hagyhatta magára, akárki is volt valójában.
***
Mire Yongguk magához tért, a szoba egészen más megvilágításba került. Sűrű pislogások kíséretében vette észre, hogy a fáradtságtól a szervezete megadta magát és valamikor az éjszaka közepén, a széken ülve bealudt, méghozzá Zelo lábára hajtva a fejét. Miközben próbált hozzászokni a reggeli fényhez, a csipogó gépekre nézett. Minden rendben volt, mégsem érezte azt, hogy a szöszi egyáltalán fel akarna ébredni. Az igazi Csipkerózsika egy karnyújtásnyira feküdt tőle, de a királylánynál sokkal rosszabb látványt nyújtott a fél arcát eltakaró lélegeztető maszk miatt.
Yongguknak az energiája mindössze annyira futotta, hogy kávét vett magának egy automatából, de még az italt is nehezen gyűrte le a torkán. A bánattól egyáltalán nem volt étvágya, gyomra gyűszűnyi méretűre szűkült és ez jó is volt így. Ha lett is volna étvágya, akkor sem tudott volna nyugodtan enni annak tudatában, hogy Zelo magáról nem tudva hevert az ágyban, akár egy kidöntött farönk, amit Yongguk már nem bírt nézni. Ne csináld ezt velem, kérlek. Látni akarom a szemeidet… Miért nem ébredsz már fel? Undorodsz tőlem, nem akarsz látni? Feleslegesen tartok ki melletted?
Tíz óra körül járt az idő, mikor egy nővér beszólt az ajtón, hogy egy férfi keresi Yonggukot. Nem kellett hosszasan gondolkoznia a kilétén, a folyosóra kilépve szembe is találta magát a táskákkal megrakodott Kibummal. Üdvözlésképpen barátian, régi cimborákhoz hasonlóan ölelték meg egymást, nem kellettek ide szavak. Bevitték a holmikat a szobába, letették a gyógyulgató fiúé mellé, aztán némán meredtek Zelóra.
- Még mindig nem ébredt fel? – tudakolta Kibum, mire Yongguk összepréselt ajkakkal megcsóválta a fejét.
- Olyan ártatlannak tűnik, nem igaz? – sutyorogta szomorúan. - Ki gondolná, hogy kést ragadva le tud szúrni bárkit is?
- Pont emiatt nem vetted észre azt, ami mindvégig az orrod előtt volt.
- Lehet, de nézz csak rá! Látod Zelót vagy Árnyat valahol? Én nem, csak egy Junhong nevű, tizennyolc éves fiút, aki a felnőttek hibája miatt romlott el.
- Gondolod, hogy nem fogja folytatni a mocskos kis pályafutását? – húzta össze Kibum a szemöldökeit.
- Mégis hol folytatná? Nincs az a pénz, amiért visszamenne a Grand Yongba, sőt nem is engedném neki. Az meg megint más dolog, hogy bármikor lelepleződhet.
- Hova fogtok menni? – tette fel Kibum a leglényegesebb kérdést. Megszokott volt, hogy gyors észjárása miatt hamar összekapcsolta a dolgokat és jól vont le következtetéseket. Ezúttal is a lényegre tapintott, nem okozott csalódást.
- Lövésem sincs, de jó messzire innen – sóhajtotta Yongguk karba tett kézzel. Fejben listát írt össze a lehetséges menedékekről, ami folyamatos módosításra szorult. Teljesen kétségbe volt esve, hova mehetnének, ahol kényelmesen eléldegélhetnének komolyabb következmények nélkül. – Talán Junhongnak lesz majd ötlete, már ha egyáltalán velem akar jönni és nem külön utakon folytatjuk.
Amint kimondta ezeket a szavakat, másodpercek múltán apró jelzés formájában majdnem meg is kapta a szükséges választ. Zelo teste megmoccant, ezzel egy időben a szemhéjai is. Fejét az előbbi hangok irányába fordította, ám azonnal elkerekedtek szemei, mikor látta, hol van és kik voltak rajta kívül a szobában. Erőtlen volt még a beszédhez, így csak segítségkérő dörmögést adott ki az átlátszó maszk alól.
- Nyugalom, semmi baj! Csak én vagyok – sietett hozzá Yongguk, aki órák óta végre először volt képes elmosolyodni. De a mosoly ráfagyott az arcára, mikor Zelo csaknem belenyomta a saját fejét a párnába, próbált elhúzódni Yongguktól.
- Szerintem pont az a baja, hogy te vagy itt – esett le Kibumnak a helyzet, a szöszi szemeiben egyetértést lehetett felfedezni.
- Nem, ha már én juttattalak ide, vállalom is érted a felelősséget! – fordult vissza Yongguk Zelóhoz. – Nem fogok ártani neked, oké?
- Ez mind szép és jó, de nem hiszem, hogy ezt most el fogja hinni neked. Ha már itt vagyok, inkább átveszem a szót – krákogott közbe Kibum és az ágyhoz lépett. – Szia, Junhong. Ha tudnál rendesen beszélni, most biztos azt kérdeznéd, hogy mégis mi a nyavalyát keresek itt, holott nem voltunk a legjobb viszonyban. De tudod, igazából mindig is sejtettem, hogy ki vagy valójában, viszont addig nem akartam beleszólni a dolgokba, amíg ki nem szimatoltam a veszélyt.
- Hogy mi van?! – hőkölt meg Yongguk, de Kibum rá sem hederített.
- Csak azért nem szóltam Yongguknak rólad, mert egyből megéreztem, milyen kapocs alakult ki köztetek, ezt pedig nem óhajtottam tönkretenni. Jó volt látni, hogy Gukkie-shi valakivel jól érezte magát a nagybátyja halála óta, hülye is lettem volna még több fájdalmat okozni neki az igazsággal. Szándékosan vártam eddig. Ismerem a gyász okozta ürességet, ezért nem volt más dolgom, minthogy rávezetni Yonggukot arra, hogy szüksége van rád, balfék lenne, ha megromlana veled a viszonya. Aztán már nemcsak barátságot kezdett táplálni irántad, és hidd el, komolyan fárasztó volt naphosszat a nyűglődéseit nézni. Esetlen lett, lelassult, sorolhatnám… Akart a franc ilyen emberrel dolgozni! – kuncogott Kibum, Yongguk körbeforgatta a szemeit. – Szerintem, ha én nem lettem volna, ez a szerencsétlen itt melletted még mindig nem jött volna rá, mit érez. Ezért még sokkal jössz, pajti!
- Ne égess már, térj a lényegre! – vágott közbe Yongguk.
- Csak annyit szeretnék mondani, Junhong-shi, hogy örömmel segítettem. Bár ellenséges voltál velem, de nekem ilyen a természetem. Sőt az én kíváncsiskodásomnak köszönhetően vagy még mindig életben. Ha nem követtem volna Yonggukot és nem találtalak volna meg titeket, ki hívta volna ki a mentőket? Bizony, én voltam. Ne nézz így rám, nem hagyhattam, hogy nektek ennyivel befellegezzen. Nem azért viseltem el ezt a zöldfülűt magam mellett, hogy aztán ne legyen eredménye!
- Ennyi, amennyit mondani akartál, vagy van folytatása a novellának? – vetette oda Yongguk rosszallóan, Kibum szemei szúrósabbak voltak egy rózsabokornál.
- Felesleges ez a féltékenykedés, barátom. Nem veszem el azt tőled, akit már rég lefoglaltál magadnak, tekintve, hogy én a lányokhoz vonzódom. Visszatérve az előbbi témához, sok szerencsét akarok kívánni nektek. Ha kérdeznek, én nem láttam semmit – emelte Kibum maga elé védekezően a kezeit. – Nem akarok senkinek rosszat, semmi hasznom abból. Na, tudunk tiszta lappal indulni?
Zelo halványan elmosolyodott maszkja mögött, már amennyire egészségi állapota engedte és alig láthatóan biccentett egyet. Kibum volt immáron a második ember, aki nem fordított neki hátat az incidensek ellenére. Eddig abban a hitben élt, hogy soha nem lesz lehetősége olyan embereket találni, akik nem ítélik el, feltétlenül elfogadják, most mégis két legyet ütött egy csapásra. Szajkózta is magában, hogy ezt nem érdemli meg, de ha már csodával határos módon megkapta azt, amire vágyott, őrültség lett volna ellöknie magától. Kibumnak köszönhette, hogy a gépek csipogásán keresztül hallhatta szervezete normális működését, teljes mértékben az élők táborát erősítette. A lövés után beletörődött a korai halálba, nem is akart élni többé, mégis örült annak, hogy láthatta Kibumot. Vajon a golyó elpusztította benne az emberek iránti intenzív gyűlöletet és undort? Nem igazán, más szóval akadt egy kivétel, aki cáfolta ezt…
Kibum távozása után Zelo alvást színlelt, nehogy hallgatnia kelljen Yonggukot. Az érzései egészen más fordulatot vettek, sokkal több elutasítást érzékelt magában, mint befogadást. Képtelen volt színtiszta szeretettel nézni Yonggukra, amire Kibum vallomása rátett egy lapáttal.
- Látom, nem vagy kíváncsi rám. Megértelek, hagylak pihenni, de úgysem tudsz lerázni. Ha tetszik, ha nem, később beszélni fogunk.
Yongguk ezt nem szánta kíméletlennek, bár Zelo fenyegetésnek vette. Nem mozdult egészen addig, amíg meg nem hallotta a fekete hajú fiú nehéz lépteinek elhalkulását és az ajtó nyikorgását. Ha nem lett volna rajta a maszk, akkor sem lélegezhetett volna fel, ez világos volt. Az ismeretlentől tartva hagyta, hogy a betoppanó nővér kiszolgálja, addig legalább Yongguknak nem kellett bent tartózkodnia.
***
Néhány orvosi ellenőrzés után Zelónál komplikáció nélküli felépülést azonosítottak, nem diagnosztizáltak elváltozást vagy rendellenességet a műtét helyénél. Testi gyengesége nem illant el, szellemileg viszont egyre frissebbnek érezte magát. Délutánra már visszatért a koncentrációja, meghallgathatta volna Yongguk nézőpontját, azonban szervezete tiltakozott ellene, megszakításokkal aludt néhány órát, már nem kellett viselnie a lélegeztető maszkot. De, ami igazán megőrjítette, az a tehetetlenség volt. Ösztönösen menekült volna a világ végére, távol a civilizációtól, csak ne kapják el a rendőrök, emiatt vágyott még a remeteségre is. Fejében óraszerű, kattogó hang visszhangzódott, akár egy visszaszámláló bomba. A lebukás szele képzeletben meglobogtatta szőke fürtjeit.
Belekóstolgatott a kórházi kosztba, amihez előtte nem is fűzött nagy reményeket, a szokásos adagot szolgálták fel neki. Ennek dacára a silány ételek után akadtak sokkal nagyobb gondjai az evésnél, az egyik ilyen volt többek között Yongguk, aki másra sem várt, minthogy végre kiönthesse Zelónak a lelkét. Tűkön ülve várakozott a folyosón kuporogva, miközben minden létező dologért magát okolta. Azért meg csak imádkozhatott, hogy Zelo egyáltalán szánni fog rá öt percet.
- Bejöhetek? – kopogott be nemsokára. Zelo pár perccel előtte ébredt fel újra.
- Esetleg – sóhajtotta ólomsúllyal a mellkasán.
Yongguk porrá zúzott önbizalommal, félszegen húzta vissza az ágyhoz a széket. Rövid ideig hezitált, mielőtt belefogott az alaposan átgondolt magyarázkodásba. Zelo összehúzott szemekkel vizslatta az arcát, az övé szokatlanul kifejezéstelen volt. Először nem mutatott semmilyen érzelmet a volt gondnok felé.
- Biztos azt hiszed, nincs sok értelme törnöm magam, de bebizonyítom, hogy tévedsz. Reggel óta azt próbáltam összefoglalni magamban, hogyan kérhetnék bocsánatot. Te voltál Árny, ez igaz, viszont a lövést nem önvédelemből tettem, rám foghatnák, hogy gyilkossági kísérletet kíséreltem meg rajtad. Ez részben igaz, mégsem helytálló – tartott egy rövid szünetet, feje teljesen elvörösödött Zelo nézésétől. – Őszinte leszek, belerokkannék abba, ha elveszítenélek. Nem akarok még több embertől búcsút venni, főleg nem tőled!
- Azt hittem, gyűlölsz engem – találta meg Zelo a hangját.
- Jól hiszed, tényleg gyűlöllek.
- De akkor miért vagy itt? Miért pazarolod rám a drága idődet? – értetlenkedett a szöszi. Annyira zavaros volt neki minden, mintha agya egy tó vize lett volna, amibe egy követ dobtak bele, a felszíne pedig a csobbanás helyén fodrozódott. A vízfelszín ki is simult Yongguk válaszára.
- Gyűlöllek és szeretlek is egyszerre.
- Ilyen nincsen – hitetlenkedett Zelo összeráncolt homlokkal.
- Dehogynem, én vagyok rá a legjobb élő bizonyíték, ezt hívják ambivalens szerelemnek. Mindenáron bosszút akartam állni a sok ember halálán, többek között Yongjun bácsikámén, de mikor lelőttelek, máris visszatekertem volna az időt. Azt szerettem volna látni, hogy a nagy Árny elbukik miattam, de… - vett Yongguk egy mély levegőt. – Mikor már a vérző sebedre szorítottam a kezem, vissza kellett fognom magam, nehogy a környék a sírásomtól zengjen. Szerintem te szintén ezt érezted, mikor legszívesebben megöltél volna, de mégis képtelen voltál rá, nemde?
- Az egészen más. Csak megszántalak, mert nem volt pofám úgy leszúrni téged, hogy előtte néhány órával még veled lógtam.
- Tudtommal akkor sem én voltam az egyedüli célpontod, akivel jól kijöttél, engem mégis életben hagytál, szánalom ide vagy oda. Nem volt kötelező megsajnálnod, ha már a legelején tudtad, mit akarsz tőlem. Kettőnk között az a különbség, hogy engem már több érzés gátolt, mint annak idején téged, és nekem lelkiismeret-furdalásom is van a tegnapiért, míg neked nem lett volna fordított esetben.
- Mi van? Mire akarsz ezzel a sok zagyvasággal kilyukadni? – emelte meg Zelo a hangját, kezdett felmenni benne a pumpa.
- Különbnek éreztem magam Árnynál, mégis meglőttelek. Elmondhatatlanul sajnálom azt, amit tettem. Nagyon szépen kérlek, bocsáss meg – szontyolodott el Yongguk az őszinte megbánás jeleit tanúsítva. - Hogyan tudnám jóvátenni?
- Azzal, ha nem dumálnál feleslegesen és másra használnád azt a formás szádat – vágta rá Zelo komoly ábrázattal, mire Yonggukban hirtelen megállt az ütő.
A szöszi komolysága egy pillanat alatt tovaszállt, ujjával jelezte, hogy súgni szeretne valamit Yongguk fülébe. A fekete hajú gyanakodva tett eleget kérésének, ám a várt cselekmény elmaradt, Zelo elfordította a fejét és tépőzárként tapadt rá a vastag ajkakra. Yongguknak ideje sem volt belemélyedni a gesztenyebarna íriszekbe, csak hagyta, hogy magával rántsa a csók általi kielégülés. Ugyanolyan bársonyosság repítette a fellegekbe, mint legelőször, összeszűkült gyomra már nem az éhségtől fájt, hanem a benne repkedő szárnyas teremtményektől. Egy hajszál választotta el attól, hogy Zelo ajkaira lehelje a bűvös szót, mikor egy nővér nyitott rájuk.
- Mit csinálnak maguk?! – sikkantott a középkorú nő. - Ez egy kórház! Junhongnak pihenésre van szüksége, nincs itt helye nyalakodásnak! A doktorúr egy perc múlva itt lesz, addig távozzon, kedves Bang úr.
Zelo pimasz vigyorra húzta lüktető száját, ami még Yongguk eltávolodásakor sem tűnt el az arcáról. A nővér reakcióján pedig különösen jót mulatott, aki szinte villámokat szórt a fekete hajú fiú felé, amíg el nem hagyta a szobát. Sikerült újabb ember előtt lebuktatniuk magukat, ami egyáltalán nem érdekelte, csakis a folyosón tartózkodó személy, akiért a szíve boldogsággal átjártan dobogott – a csókkal adta Yongguk tudtára, hogy megbocsátott.
***
Már csak idő kérdése és mindenre fény derül, mielőbb el kell menekülnünk innen. Nem hagyhatom magára, hiszen én is nyakig benne vagyok ebben az egészben. A gazella végérvényesen beleszeretett az oroszlánba. A harmadik kórházi napra virradt, Yongguk alig várta már, hogy bemehessen a barátjához. Madarat lehetett volna fogatni vele, legszívesebben kikürtölte volna az egész világnak, kit tudhatott a magáénak. Mikor az ember megszerzi hosszú szenvedés árán azt, akire a legjobban vágyik, ahhoz az érzéshez aligha van fogható. De Yongguk mégsem lehetett százszázalékosan kivirult.
A friss hírekre alapozva fel kellett készülnie a végső búcsúra, méghozzá a várostól és a hétköznapi élettől. Violet ugyanebben a kórházban lábadozott, nem is annyira távol Zelo szobájától, ezért a rendőrök többször megjelentek a folyosókon az elmúlt két nap folyamán. Yongguk a beszélgető nővérektől tudta meg, hogy egy meglőtt német kislány készült vallomást tenni a vele történtekről, ez pedig csak Violet lehetett. Nagyon remélte, hogy még azelőtt sikerül Zelóval meglógnia, mielőtt a nyomozók szembesülnének azzal, hogy Árny szintén a kórházban tartózkodik.
Zelo fintorral fogyasztotta el a tálcán lévő reggelit, miközben beleolvasott az aktuális napilapba. „Árny utolsó ámokfutása?” – szerepelt a címoldalon, a róla szóló cikk a kettős gyilkosságról közölt újabb információkat. Nyomravezető dologra nem lehetett benne bukkanni, a szőke fiút mégis frusztrálta valami, amit még maga sem tudott megmagyarázni. Elmerengett azon, hogy túl sok egybeesésre lehet majd találni a Grand Yongban vele kapcsolatban. Mi lesz akkor, ha bejutnak a lakosztályába és felfedezik a titkos szobát a járatrendszerrel együtt? Vajon akkor Wonshikot és Donggyunt bűntársnak fogják ítélni? Vagy mindketten Zelo ellen fognak vallani, hogy ép bőrrel megússzák, és csak őt keressék az egész országban? Hivatalosan is körözött bűnözővé válik? Akkor viszont nem lesz más választása, mint külföldre szökni és új személyazonosságot szerezni magának, valamint Yongguknak.
Nem csak ő vélekedett így, a barátja azonnal megcélozta Zelo szekrénybe pakolt holmijait, amint bemerészkedhetett hozzá. Nemtörődöm módon dobált bele mindent a táskákba, seperc alatt rámolt össze a szobában. Zelo egy szót sem szólva, az ágyban ülve kísérte figyelemmel a jelenetet.
- El kell húznunk a csíkot, amilyen gyorsan lehet! – húzta össze Yongguk az egyik poggyász cipzárját.
- Nyomoznak utánam? – kérdezte Zelo fehérré vált arccal, nagyot nyelve.
- Elég annyit mondanom, hogy Violet valamelyik kórteremben fekszik, nem messze innen. Hiba került a gépezetedbe, de nem hagyhatjuk, hogy erre bárki is rájöjjön. Szedd le magadról az érzékelőket és az infúziót, nincs már rá szükséged – dobott az ágyra ruhákat, Zelo rögvest elkezdte lehámozni magáról a kórházi öltözéket. Éppen akkor kapta magára az alsónadrágot, mikor Yongguk visszafordult felé. - Mennyire érzed jobban magad?
- Szinte semennyire, de ha eltűnünk a francba, akkor sokkal jobban fogom! – jelentette ki határozottan, a fekete hajú fiú féloldalas mosolyra húzta a száját.
Visszatért a régi Zelo, legalábbis amennyi még maradt belőle. Yongguk visszafojtott lélegzettel nézte, ahogy barátja a sebe miatt felszisszenve magára kapta a pólót. Akarva-akaratlanul legeltette szemét a nyúlánk testen, ami nem panaszkodhatott kevés izomtömegre. Yongguknak el kellett terelnie a gondolatait, nehogy forróság öntse el a félmeztelen szöszit látva. Amint elkészültek, hevesen dobogó szívvel, táskákkal a kezükben kukucskáltak ki az ajtón. Kivárták, míg viszonylag tiszta lett a levegő, majd versenylovakhoz hasonlóan futni kezdtek a folyosó végére.
Zelót nem érdekelte, hogy Yongguk lebuktatta, lelőtte és miatta került kórházba. Vele volt, segített neki, nem fordított neki hátat annak ellenére sem, hogy rájött az igazságra, miszerint Zelo egy sorozatgyilkos, mégis el akart szökni vele. Yongguknak nem volt köze az ő iszonyatos ügyeihez, mégis ki szerette volna venni a részét a menekülésből. Ketten menekülünk. Yongguk viszontszerette őt, aminek a lövésig semmi jelét nem mutatta, de most is bizonyította neki. Zelónak ez mindennél többet ért.
Levegő után kapkodva vágtak neki a lépcsőknek, de mire bárki is megállította volna őket, már továbbálltak. Sajgó végtagokkal vágtattak le a kórház parkolójába, ám egy percre sem torpantak meg. Szélsebesen megkeresték Yongguk autóját, amit Kibum hozott el nekik Eunin segítségével, a csomagok bedobálása után mindketten a volán mögé akartak ülni.
- Nem hagyom, hogy te vezess, méghozzá ilyen állapotban! – csattant fel Yongguk és az anyós ülés felé kezdte terelni szerelmét. - Pihenj és jobbulj, nincs vita!
- Értettem, főnök – fújta ki a levegőt Zelo és bepattant a helyére. - Vagy szólítsalak inkább Nagyúrnak?
- Ha nem fogod be, belelépek a kerepelődbe.
- Nyugodtan, de a száddal tedd…
- Junhong, ne akard, hogy megerőszakoljalak! – sziszegte, de a fiatalabbik csak jó kedélyűen nevetett.
- Az nem lenne erőszak.
- Hogy az a…! – fújtatott Yongguk, mielőtt rávetette magát a mellette ülő ajkaira, amivel jóformán belepasszírozta őt az ülésbe. Nem hagyta, hogy Zelo örüljön ennek a szenvedélynek, gonoszan beleharapott a nyelvébe. A szőke fiú felnyögve szakította meg a csókot és morogva elhúzta a fejét. – Na, legalább most már csend lesz.
- Igazán bekaphatnád – préselte ki Zelo nyögvenyelősen a fájdalomtól és ellenőrizte, vérzik-e a nyelve.
- Ott még nem tartunk, nyuszika – kacsintott Yongguk ördögien, majd gyorsan beindította az autót.
Miközben Yongguk kihajtott a kórház területéről, Zelo már ezerféleképpen megátkozta őt. A kormány mögött ülő srácot nem zavarta a szöszi szúrós pillantása, jókat kuncogott rajta. Mikor maguk mögött hagyták Mokpót, hatalmas kő esett le a szívükről. Ugyan számtalannyi emlék kötötte őket a városhoz, de az új életükhöz nem volt ezekre az emlékekre szükségük. Az útvonalterven többször változtattak, végül Yeongnam tartományt vették célba, ahonnan a körülményektől függően fognak továbbutazni Japánba. Nem számított, hogy egy egész napjuk rá fog menni az utazással és a pihenőhelyek keresésével, csak egy cél lebegett a szemük előtt – elhagyni az országot, ketten.
***
Egy nap elteltével a koordináták alapján közel jártak már a második legnépesebb koreai településhez, Busanhoz. Az út folyamán ötször álltak meg, különben nem bírták volna a hosszú autózást, különösen Zelo. Amíg Yongguk tankolt, esetleg ételt és italt vett maguknak, barátja elbóbiskolt az utóbbi napok eseményein töprengve vagy fejét kitámasztva aludt az anyósülésen. Nem volt számukra könnyű a menekülés folyamata, de a célhoz közeledve egyre boldogabbak voltak.
Már csak néhány kilométer választotta el őket a Gimhae repülőtértől, mikor egy erdős területen hajtottak keresztül. Éppen arról beszélgettek – összefont ujjakkal -, hol fognak rövid időre kikötni Japánon belül, mikor Yongguk a visszapillantóban egy fekete terepjárót vett észre mögöttük. Nem foglalkozott vele különösképpen, ám a jármű fokozatosan közelebb került hozzájuk. Azt lehetett hinni, csak meg akarta előzni őket, azonban a sötétített üvegű terepjáró az előzés után nemhogy meglepően lelassított, hanem keresztbe eléjük vágódott. Yongguknak annyira bele kellett taposnia a fékbe, hogy biztonsági övek nélkül Zelóval együtt repült volna ki a szélvédőn.
- A rohadt életbe, mi a szart csinál ez?! – akadt ki a szöszi, eközben Yongguk is dühösen káromkodott egy sort. - Ha valami simlis köcsög, akkor a kipufogócsövet feldugom a seggébe és jól megcsavarom!
- Nem lenne elég ide egy kipufogó – fintorodott el Yongguk, mikor három feketébe öltözött alak pattant ki a terepjáróból.
- Jézusom, kik ezek?
- Nem tudom, de minket akarnak – állapította meg Yongguk, majd elrántva a kormányt a gázra lépett.
Egy ideig az egyenes útszakaszon száguldott az autó, ezt követően vett egy éles kanyart az erdő mélyére vezető földút irányába, hátha le tudja rázni a terepjárót. Úgy tűnt, a trükk bevált, de a pár tudta, hogy így is meg fogják őket találni. Zelo elkerekedett szemekkel nézett a volán mögött ülő Yonggukra. Látta rajta, hogy fél az idegenektől és fél attól, hogy mégsem sikerül sértetlenül megúszniuk ezt a malőrt. Ötletük sem volt, a rendőrségen kívül ki kereshetné őket, ezért több okuk volt minél előbb felszívódni a fák között.
- A picsába! – állt meg Yongguk egy kies területen. – Ha nem találunk ki innen, kifogy a benzin, mielőtt Busanba érhetnénk. Feltéve, ha ezek a barmok nem találnak meg minket...
Várta, hogy a fiatalabbik megszólaljon, de ő csak riadtan, némán ülve nézte őt. Yongguk mélyen a szemeibe nézett, átpásztázta Zelo arcának minden egyes négyzetcentiméterét. Szája résnyire nyílt, áthajolt az üléskarfán, két keze közé fogta barátja arcát és lehunyt szemekkel összetapasztotta ajkaikat. Zelo riadalma tovább fokozódott, ahogy Yongguk mohón falta őt, mint aki attól tartott volna, hogy valaki örökre elszakítja tőle.
Zelo mélyen beletúrt Yongguk hollófekete hajába, tincseit kissé meghúzva. Annak a tudatában, hogy bármikor elveszítheti, csaknem beleszédült. Magáévá akarta tenni, mindennél jobban vágyott rá, láthatatlan lánccal szerette volna összekötni magukat. Érezni akarta az illatát, a teste melegét, a szeretetét, a gondoskodását, a bőre tapintását, valamint a fekete lyuk vonzását, amiből soha nem akart kiszökni. Hidegen hagyta, hogy ezzel olyan mérhetetlen, még az eddigieknél is komolyabb érzéseket ébreszthet magában, amibe a hasában élő pillangók és kolibrik belepusztulhatnak. A Grand Yong, a hónapokig neki otthont adó szálloda eddigi gondnokára volt szüksége, semmi másra. Még az őt éltető oxigén is eltörpült szerelme közelsége mellett.
- Miért könnyezel, Totomato? – suttogta Yongguk, ahogy nekidöntötte homlokát Zelóénak.
- Olyan volt, mintha ez lett volna életünkben az utolsó alkalom – harapott bele alsó ajkába.
- Ki tudja - nyelt egyet az idősebbik és finoman lecsókolta Zelo orcájáról a soványka könnycseppet.
Erőt gyűjtött magában, hogy kimondja azt a szót, amit eddigi élete során még senkinek nem mondott. Zelo esetében már rég megfogalmazta magában, csak bátorsága nem volt hozzá, ám a sors ismét közbelépett, pontosabban a mögöttük megálló terepjáró. A fekete járműből kiugró emberek lépéseinek hangja fenyegetően erősödött.
- Bang és Choi! – kiabálta egy maszkos fickó.
- Miért nem mentünk tovább? – folyt le egy könny a szöszi arcán. Yongguk szíve összeszorult, amiért az ártatlan Junhonggal nézett farkasszemet, nem a másik két személlyel, akik a fiú testén osztozkodtak a lövés előtt.
- Ilyen kevés üzemanyaggal aligha jutottunk volna messzire, már mondtam.
- Toljátok ki a képeteket, amíg még szépen mondom! – folytatta a férfi, a két fiatal kiszállt Yongguk kocsijából. – Kezeket fel, Choi! Belőled kitelik, hogy fegyver van nálad!
- Ha lenne, már nem élnétek – válaszolta Zelo sötéten, szemei ijesztően csillantak meg a naplementében.
- Jópofa – nevetett fel egyet az idegen. – A raktérbe velük.
Az események túl gyorsan történtek ahhoz, hogy a fiúk reagálni tudtak volna. Egyik pillanatról a másikra Yongguk arra eszmélt, hogy körbevették őket, Zelóba injekciót fecskendeztek, neki pedig ez volt az utolsó tiszta emléke. Éles fájdalom a fejében, elsötétülő világ, hangos kiáltás… A bonyodalmaink még nem értek véget.

26 megjegyzés:

  1. Najó, leszarom, nem figyelmeztetlek, hogy hosszú lesz, ezzel te is tisztában vagy. De akkor kezdjük is.
    Khm...khm... KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA*O* *O* *O* és ez még csak a vihar előtti csend.!
    Na szóval az egész hetem egy nagy darab fekália volt, egészen idáig nem csináltam mást, csak bőgtem. Ember, még Zico (!!!!!) sem tudott felvidítani, erre jöttél Te, összehoztad azt a két nyomorékot, és máris fangörcsölök. Ezért imádok olvasni, mert midnig találok valami kis apró dolgot, ami ha nem is nagyon, de felvidít.♥
    Na de szépen sorban. Drága egyetlen pici Zelom. TT-TT olyan rossz volt olvasni, hogy kórházban van. Azt a kis babapofit nagyon nehéz ám elképzelni holtsápadtan és erő nélkül. Nagy nehezen, de sikerült. És hát Yongguk? Asdghjklmn, imádom. Nagyon aranyos volt, ahogy várt és vigyázott Zelora. Nekem is kell egy. Deeee awwwwww annyira édesek*o* Oké, most egy pöppet komoly leszek.
    Zelo. Annyira jó érzéssel tölt el, hogy Yongguk megölte Árnyat. Mert Zelo egy rész és Junhong életben maradt Kibumnak hála, viszont ismét Kibumnak köszönhetően halt meg Árny. Legalább is én így gondolom. És ahogy Árny is eltávozott Junhongból, úgy Zelo is elfog Yongguk szerelmének köszönhetően. És azon kívül, hogy ez így rohadtul romantikus és édes, remek pszichológiai téma is. Hisz azért ismerjük el, nem minden második fanfiction szól egy skizofrén gyilkosról, aki még biszexuális is. Szóval jah, elég fasza karaktert csináltál Zeloból.♥
    Na de Yongguk. Egy picit mindig túlzásnak gondoltam, hogy "a szerelem ereje mindent képes megmenteni és megváltoztatni", de... de ez annyira jól sikerült, hogy mindent telibeköpve imádtam és örültem neki, hogy Yonggukban felkapcsolódott az a bizonyos lámpa. Én magam is belegondoltam, hogy 2képes lennék-e egy olyan emberrel együtt élni, aki megölte valakimet?" és erre egy határozott "nem" volt a valászom. De aztán elolvastam Yongguk belső érzéseit, és bár még mindig nemleges a válaszom, egy pöppet meginogtam. Hisz, ha abban a helyzetben lettem volna, mint Yongguk, hogy elveszíthetem a szerelmemet, aki mindennap beragyogja az életem, biztos másképpen állnék ehhez a dologhoz. Szóval ismét egy pozitívum az olvasással kapcsolatban: érzőbbé és elfogadóbbá varázsol minket.
    Én buta majdnem elfelejtettem Zelo és Kibum beszélgetését. Egy pillanatra azért megállt bennem az ütő, hogy "tossza meg, ez a nyomorék már nem szereti Yonggukot", de aztán Kibum ismét megmentett mindent. Kibum for president!♥
    És az a rész, amikor menekülnek...asdghjlklmn. Bonnie és Clyde♥ Na és itt kitérhetünk a VÉGRE. Szinte biztos vagyok benne, hogy azt várod, hogy most kiakadjak, de HAH, NEM. Tényleg. Ez alatt a 25 rész alatt 1234567890 milliószor kiakasztottál, de véggel nem, úgyhogy elismerésem és köszönetem. És hogy miért nem akadtam ki? Egyszerű: Zelo és Yongguk. Biztos vagyok benne, hogy Wonshik és Donggyun emberei voltak azok a feketeruhás alakok, akik bántani akarták őket. Viszont ez se érdekel. És tudod miért? Azért mert számomra olyan véget csináltál, amire se te, se én nem számítottunk: BOLDOG lett a vége! Bezony. Hisz igen, lehet, hogy most mind a ketten meghaltak, de lehet, hogy nem. Lehet, hogy Zelot megölik, de lehet, hogy nem. Lehet, hogy sikerül megmenekülnük, de lehet, hogy nem. És azt mondtad, hogy kérdésekkel teli. Azt hittem rosszabb lesz. És bár még így is fúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy mi lesz velük, én elégedett vagyok a befejezéssel, és most már tényleg elárulom az okát: kurvára összejöttek! Kurvára BangLo! És kurvára édeseeek! Hát azok a kocsis-csókolózos jelenetek. Szinte már féltem, hogy megrepedt valami a sikoltozásom miatt. És akkor most felteszem A kérdést: ezért kellett engem kiakasztani 24 részen keresztül? És a válasz: igen, mert rohadtul megérte! (folyt.köv)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ééés erre a kommentre vártam azóta, amióta az olvasóm vagy. *oooooo* Szokatlanul csapongó leszek emiatt, előre szólok!
      Sajnálom, hogy szar heted volt, de azért vagyok itt, hogy segítsek. Mire való egy író, ha nem az olvasói szórakoztatására? ^^ Ejnye, elfenekelem Zicót, amiért "nem működött megfelelően". Bár ezt sokkal inkább GD-nek kéne csinálnia helyettem, ha érted, mire gondolok....
      Elhiszem, hogy rossz volt olvasni a kiütött Zelót, de az eddigi elképzelésekkel ellentétben életben maradt. Nem lett az a sorsa, mint a legtöbb angst történet főszereplőjének, hogy a szerelme karjában halt meg, az klisés lett volna, meg amúgy sem így képzeltem el. :D Már a legelső résznél tudtam, hogy ez lesz az epilógus! A kérdés az volt, hogy megbírom-e írni. Hát, nehezen, de összehoztam. :D
      Yongguk is megváltozott, mármint nem teljesen írtam meg olyannak, mint eddig. Lehet, hogy a valóságban is ilyen, de ugye monitoron keresztül nem ismerhetjük ezt az oldalát. Pedig biztos csodálatos.
      Oké, eléggé Jézusos lenne, ha azt mondanám, hogy mi van akkor, ha Árny mégsem halt meg teljesen és feltámad? A végén Zelo megjegyzése miatt jogos lenne ez a kérdés, ám mivel függővég lett, nem tekinthetjük a történet főszálát hivatalosan is lezártnak, minden elképzelhető. Mondjuk, én úgyis tudom, mi a folytatás. :D
      Először én is rávágnám a nemet arra, hogy nem tudnék felhőtlenül élni egy olyan emberrel, aki megölte valakimet. De ha az az ember lenne életem szerelme, akiért tűzbe tenném a kezem, akkor már igennel válaszolnék. Igen, ez eléggé pszicho téma, de lesz majd hamarosan valami, amiben több ilyen filozófiai kérdés el lesz bújtatva.
      Én is Kibumra szavaznék a választásokon. xd Szóltam előre, hogy még jobban fogod imádni, ugye? Haha.
      Na, nem akadtál ki, nem kell félnem attól, hogy valamit elrontottam. ^^ A találgatásaidról annyit, hogy a készülőben lévő meglepim végén ugyanezeket a kérdéseket fogod feltenni. Nem vicc. :D *spoiler lvl 9000 lvl én* Örülök, hogy rosszabbra számítottál, mert akkor nem érintett rosszul az epilógus, és ez nekem is megkönnyebbülés. Egy teherrel kevesebb.
      Elképzeltem, ahogy fangörcsölsz a kis szerelmesek miatt, és hát, elég érdekes lett. :DDD Yepp, beteljesült a Banglo, durva is lett volna, ha nem így alakult volna. Akkor már tényleg fogyatékos lennék, nem hoztam volna össze őket. Szerintem is megérte ezért kiakadni, át tudom érezni a helyzetedet. Hiába én vagyok az író, én is akadtam párszor, de a sors akarta úgy, hogy ilyenre írjam meg az egészet. Hiszek benne.
      A többi dologra majd a köszönetnyilvánításban fogok választ adni. Remélem, eléggé kielégítő lesz! *írnám, hogy köszönöm, de ez még hátra van* ♥
      Jin xx

      Törlés
    2. Éééés én meg azt mondom, hogy nem vártam ezt a részt, mert vége. TT-TT bár ahogy írtad, nem biztos.:3
      Pontosan, szóval♥ Igeeen, értem mire gondolsz, de GD mást fog elfenekelni.:D
      Jaaaj de én olyan boldog vagyok,hogy nem halt meg*o* tényleg.:D És megtudtad írni, és nem is akárhogy.:D
      Yongguk az egyik legcsodálatosabb ember ezen a Földön. Nincs vita, mindenki beletörődik ebbe!
      Igen, eléggé Jézusos lenne.0.0 Jó, akkor annyit megengedek még Árnynak, hogy Wonshikékat megölje, de aztán haljon meg!
      Úúúúú és mi lesz az a filozofikus műű,*o*
      Igen, figyelmeztettél Kibummal kapcsolatban, de akkoriiiis♥
      Nem, valóban nem rontottál el semmit. Minden úgy jó, ahogy van^^ Khm... és ezt a nem kiakadást nem is kell ám elrontani sehogy, okés?
      Juuuuj, ne akard látni azt, ahogy én fangörcsölök. Hidd el, egy életre szóló sokkot kapnál.
      Hát, mint mondtam, ha nem hoztad volna őket össze, akkor tényleg csináltam volna veled valamit, aminek nem örültél volna.
      Tuti, hogy kielégítő lesz.;D♥

      Törlés
  2. De most összegezzünk!
    Mondhatjuk, hogy nagyjából a blog nyitása óta fangörcsölök az egyes részekre és idegeskedek a két aranypofa miatt, szóval nagyon a szívemhez nőtt. Tuti, hogy még egyszer (kétszer, háromszor, ki tudja hányszor?) elolvasom majd és kiröhögöm majdmagam, hogy "hahaha, te hülye, tényleg ezen idegeskedtél? pff...". A barátnőmet is sokszor győzködtem, hogy kezdje el, hisz ő ajánlotta, de csak annyit mondott, hogy nem akar úgy járni, mint én, szóval majd csak akkor olvassa el, ha vége lesz. Úgyhogy muhahahaha végre belekezdhet egy hatalmas élménybe.:3
    Alapjába véve nagyon szeleburdi vagyok, de néha komoly is, ám még is jobban szeretem az olyan történeteket, amik kicsit lazábbak, nem olyan hűű de komolyak, vagy nem is tudom. Viszont ez a történet tökéletesen megtörte bennem ezt a "nem olvasunk sok komoly sztorit" szindrómát. Az elején kicsit nehéz is volt hozzászokni az írásmódodhoz, viszont egy-két rész után már könnyedén vettem az írásodat^^ Mármint olyan szinten könnyedén, hogy könnyebben olvastam. Amit most mondani fogok, nem viccnek szánom: ha nem csinálsz valami hasonlóan fantasztikus blogot/nem írsz egy könyvet tényleg megverlek! És ezt vedd egy fenyegetésnek. És pont ezért is köszönöm, hogy a tudtod nélkül segítettél nekem. Azzal, hogy végigolvastam ezt a történetet, sokat fejlődött a kifejezés módom, szóval köszönöm^^♥
    És csak úgy amúgy: köszönöm, hogy írsz, hogy ilyet kitaláltál, hogy megosztottad, hogy vagy.! De tényleg. You are awesome bro!♥
    Nagyon szomorú vagyok, hogy vége van, hisz most miért fogok idegeskedni a nyár folyamán? :( Ugye segítesz rajtam valami hasonló tökéletességgel? (nem érdekel mit mondasz, nekem ez a történet, az írása, a szereplői és a történései tökéletesek voltak, pont)
    Najó, én tényleg nem tudom, hogyan írjak ilyen, hát nem elköszönő kommentet, hanem inkább lezárót, vagy nem is tudom... Basszus, inkább képzelj ide 123456789987654321 millió köszönetet♥

    u.i.: Kibum is still the best!
    u.u.i.: annyira hosszúra sikeredett, hogy véletlenül nem fértem ki....xddd bocsi.><

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Folyt. köv.
      Én is úgy érzek, mint te. Miközben haladtak a hotelben a történések, én is a főszereplőkkel együtt változtam. Nem hiszem, hogy ez érződik a részek haladásával, de határozottan állíthatom. Fél év telt el a nyitás óta, el sem hiszem. Rengeteg minden történt velem ez idő alatt, ezért a történések okkal durvultak el.
      Izgatottan várom a barátnőd véleményét! Most főleg szükségem van az építő kritikára. :) Okát lásd később...
      Én sem szeretem a full komoly sztorikat, mert hamar lefárasztanak agyilag, de ahogy idősödöm, kezdek hozzászokni. Ha azt nézzük, hogy már nem írok úgy, mint egy évvel ezelőtt (ne akard tudni, milyen volt az), akkor igen, bennem is megtörik a jég. Megértem, hogy nehéz volt megszokni az írásomat, mert tény, hogy a yaoi blogok általában nem ilyen szinten vannak megfogalmazva. Mármint, a kpop fanfictionök nem a komolyságukról és a logikájukról ismertek...
      Mint már említettem, hátra van még egy bejegyzés, amivel végleg pontot teszek a blog végére. Abban le fogom írni, mi lesz velem a továbbiakban. Szerintem örülni fogsz neki. :)
      *nem akarok érzelmeskedni 500 szóban, az energiámat tartogatnom kell hétfőig*
      Hohó, lesz majd min idegeskedned a nyáron, ezt szögezzük le :DDDDDDDDDDDD *olyan sátáni vigyorom van, hogy Lucifer sikítva bújik el előlem* Azért tökéletességnek nem mondanám, de tényleg nagyon-nagyon jól esik a bók! ♥
      ui: Kibum all the way!
      u.u.i: no problem, így könnyebb is volt válaszolnom c:

      Törlés
    2. Mindennek van oka, amihez vagy van közünk, vagy nincs. Én örülök, hogy magad is jobbnak látod az írásodat, mert tényleg nagyszerű. És az is jó, hogy felismerted a fejlődésed.
      Höh, ő még azt is imádja, amit én írok, szóval tuti nem lesz baj azzal, hogy ne imádná.:'D
      Ez az "x évvel ezelőtti írás" dolog rám is igaz. Elásom magam abban a tudatban, hogy azt anno valaki még olvasta is...0.0 Ezt a kpop fanfiction dolgot én is alátámasztom.><
      Annak örülök, hogy megtudjuk mi lesz a két jómadárral és veled, de attól még szomorú vagyok, hogy vége lesz.:(((((
      De a hétfő még olyan messzeee van TT-TT
      Nem mindig szeretem ám az ördögi vigyorokat, azért ezt szögezzük le! Jaaaaj de azért tök jó, hogy lesz min idegeskednem, mármint érted.:D
      ♥♥♥

      Törlés
  3. Szia!
    Igazából már órákkal ezelőtt gondolkoztam rajta, hogy hogyan is írjam le amit gondolok, és hát mit ne mondjak..ebben nem vagyok túl jó.
    Elsősorban meg szeretném köszönni, hogy ilyet alkottál. A történet engem nagyon megfogott az elejétől kezdve és imádtam, éppúgy, ahogy a szereplőket is. Nekem valamiért úgy alapjáraton is Yongguk a kedvencem, ez nem az én hibám, kizárólag Ő tehet róla. És! (Most jön a lényeg.xd) Plusz erről te is tehetsz!:) Amikor megismertem úgy általánosságban a B.A.P.-t valamilyen úton módon bekerült a képbe a blogod is. És én ott ledobtam az égszíjat. Ahogy sorra néztem a videókat róluk, Yongguk személyiségét szerintem annyira tükrözi ez a történet, hogy nagyon. Na, érted mit akarok mondani.. Szóval a lényeg, hogy tényleg nagyon nagyon imádtam. Olvastam az előző kommenteket és én sem vagyok kiakadva, mert (az egyébként brutális thriller sztori ellenére) ez annyira aranyos rész volt, hogy az valami eszméletlen. Eredetileg hosszú kommentet terveztem, de szerintem képtelen vagyok rá, szóval csak megpróbálom összefoglalni amit gondolok nem túl sok mondatban. Különben csak össze vissza rizsáznék.:D
    Leginkább nekem az tetszett, hogy oké, hogy ez egy Kpop fanfiction..de nem olyan fanfiction, amiben mint bandatagok vannak benne, hanem mint ,,átlagos" emberek vannak a szereplők. És ezt nagyon nagyon szeretem. Őszintén szólva mindegyik résznél már majd' megőrültem, többek közt azért, mert várni kellett..és én nem a türelmemről vagyok híres ha blogokról van szó! De mindegy egyes alkalommal megérte kivárni az az öt napot, amíg végre olvashatom az írásodat. Meg se tudom számolni hányszor volt fangörcsöm a sztori alatt..nagyon sokszor! Ahogy elsőre elolvastam anno a prológust, hát mondom ez KELL NEKEM!! És jól tettem, hogy itt maradtam és figyelemmel kísértem.:D Tényleg fantasztikus. Az is nagyon bejött, ahogyan a szereplők változtak és meglepett, hogy milyen magas szintű alkotást hozol létre minden egyes alkalommal. Először gondoltam, áhh, ez is ,,csak" egy blog. És szépen leesett, hogy nem akármilyen, hanem kiváló és nem utolsó sorban BangLo.. és tudod tudom hogy nagyon reálisan akartad írni, de emiatt akadtam ki olyan sokszor. Mert Yongguk-nak eszméletlen lassú a felfogása..de tényleg. Zelo agya gyorsabban tud kapcsolni.:D De én nagyon szeretem az ilyen történeteket, amikben nem tudom, hogy mi történik a következő részben és bármire is gondolok, hogy ,,na most ez és ez lesz" úgysem azzal találom szembe magam. Ami persze tök jó, de kicsit idegtépő is.:)
    Na és így most a végéről néhány szót.
    (folyt.köv.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Én köszönöm, hogy végigolvastad, és hétről-hétre kíváncsi voltál az agyszüleményemre. Neked is köszönhetem, hogy idáig bírtam. Nagyon szerettem volna befejezni ezt a blogot, többek között miattad is voltam erre képes.
      Haha, újabb Bangster. :3 Először én is az voltam, de most már hardcore Jelli vagyok lol, persze Gukkie-t is szeretem, de ez látszik is. Nagyon jól esik, hogy a banda megismeréséhez hozzácsatolod a blogot, ez sokat jelent nekem. Kötve hiszem, hogy Gukkie ilyen a valóságban, persze a klipekben ilyennek mutatta magát. Azért részben hiteles lehettem, szerintem. ^^"
      Ez is hosszú komment és jól is foglaltad össze a gondolataidat. :DD
      Én kpop fanficek esetében szinte mindenre vevő vagyok (értelemszerűen a yaoikat részesítem előnyben xd), de számítottam arra, hogy erre a blogra nem lesz mindenki az. Örülök, hogy a te érdeklődésedet felkeltette! Szerintem azzal is újítottam, hogy nem minden blogra hozzák időben a részeket, én pedig 2-3 csúszást leszámítva ötnaponta frissítettem, ráadásul 4000 szavas részekkel, ez pedig nem jellemző nemhogy a kpop blogokra, de úgy általánosságban a blogokra sem. A legtöbb blog esetében heteket kell az új részekre várni, amik még rövidek is és se fülük, se farkuk. Azért milyen jó, hogy előre rendszereztem mindent. :D
      Nekem is volt fangörcsöm, de erről majd később olvashatsz... Hát, igen, szeretek meglepetéseket okozni az olvasóknak, mert első ránézésre senki nem gondolná rólam, milyen komplex sztorit össze tudok hozni. Nektek és magamnak is bizonyítottam. :)) A köszönetnyilvánításban mind a blogról, mind magáról a történetről is meg fogok osztani háttérinfókat, ezért nem válaszolok a többi kérdésre. :P
      Jin xx

      Törlés
  4. Nem bírtam én sem elképzelni Zelo-t. Egyszerűen nem. Azt az eszméletlenül cuki mosolygós arcot holtsápadtan élet nélkül..nem megy. De ahogy elgondoltam, hogy Yongguk ott ül mellette és figyeli minden rezdülését..awwwwwww *------* Azon kicsit fangörcsöltem..de csak kicsit. De amikor Zelo elhúzódott tőle..ott én is elszontyolodtam, akár Yongguk. De azért tudtam, hogy 1) Zelo nem hal meg. 2) Összejönnek. 3) Szeretik egymást <3 . És ezért nem hittem Zelo első reakciójának, mert tudtam én, hogy még mindig fülig szerelmes. És ez annyira cuki volt!!! A meneküléses rész nagyon bejött, bár azt hiszem Zelo erősebb mint gondoltam, mert mégiscsak nem olyan régen lőtték hasba szegényt és utána meg táskákkal együtt rohan ki a kórházból..ez érdekes volt, de nem baj. És amikor az ember már azt hiszi, hogy akkor most minden szép és jó lesz, megjelenik egy gyanús fekete autó és gyanúsan közel kerül hozzájuk és gyanús alakok szállnak ki belőle...de amikor Yongguk. Megcsókolta. Zelo-t. Én. Ott. Kész. Chibi meghalt. Végem. Volt!!! Teljes mértékben. Olyan fangörcsöt levágtam, hogy...nincsenek rá szavak. Végülis azt a pár sort csak úgy 15x olvastam vissza...ÉS!! Csak hogy tudd, nagyon gonosz húzás volt az utolsó 3 sor! >< Nagyon nagyon nagyon nagyon gonosz..
    Na és aztán a következő napirendi pont. Kibum *-* Istenem, az az ember annyira kellett oda. Nélküle Yongguk nem lehetne boldog, nélküle Zelo nem kapná meg a szerelmét és nélküle nem menekülhettek volna..Imádtam!!!! <3 <3 :D
    Szóval a lényeg az, hogy imádtam, belehabarodtam a történetbe, fangörcsöltem, kiakadtam majd újból fangörcsöltem és mindeközben mosolyogva figyeltem, ahogy a két szerelmes között kialakul az a fajta lelki kapocs, ami miatt nem tudnak egymás nélkül élni! :)
    Nagyon köszönöm, hogy ilyet alkottál, hogy leültél és megírtad, hogy alaposan átgondoltál mindent és mindig mindenre figyeltél. Soha sem olvastam még ilyen írást, és van egy olyan érzésem, hogy sokszor el fogom még olvasni a jövőben. Már csak a fangörcsök miatt is...:)
    ~Köszönettel: Destiny.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ami Zelo gyengeségét illeti, én el tudtam képzelni. Nem egy koncerten láthattuk őt szomorúnak (don't know why :c), vagy sírni, ezért azokat a képeket látva egyszerűbben lehet vizualizálni azt a részt. Yongguk szerintem a valóságban is ilyen gondoskodó a bandatagokkal, még ha állítólag Himchan is az anya :D
      A menekülést tudtam volna még rizsázni, de nem lett volna értelme. Több okot is fel lehetne sorolni, Zelo miért volt képes futni a csomagjaival, persze nem volt számára fájdalommentes, de ha azt is leírtam volna, a szívem szakadt volna meg. :(
      Még ha most nem is gondolnátok, de azoknak az embereknek tényleg fontos szerepük lesz a jövőben. Hogy hogyan? Arra majd megtudjátok a választ a következő meglepimből (nem a köszönetnyilvánításból xD).
      Jé, az a csók tényleg ennyire jó volt? :o Én nem éreztem annak. Jól esik, hogy ennyire tetszett, hihi. A te fangörcsödet is látnom kellett volna. owo
      Kibumról is fogok még említeni egy apróságot, ugyanis a karaktere megalkotása szándékos volt. Majd meg fogod érteni, miért.
      Tényleg igyekeztem valósághűen megírni azt, hogy egy eddig hetero srác rájött, hogy van benne más hajlam is... Ezért lett ez ilyen idegtépő. :)
      Elismerem, nem kis munkát és fejtörést okozott a történet, de nekem is megérte. Miattatok is. De elárulok valamit: nem kell ezt újraolvasnod, mert lesz helyette más.

      Törlés
  5. u.i.: és az elpityeredő riadt Junhong valami eszméletlenül édesen aranyos ^^ ♥ ♥ ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ui: van egy olyan érzésem, hogy Zelo a valóságban is ilyen tündéri. Már abszolút felnőtt férfi, mély a hangja is (hallható a legújabb dalában, te jó ég), mégis ennivaló maradt. Nem véletlenül az ub-m. ♥

      Törlés
    2. Valahogy gondoltam, hogy nincs teljesen vége..ez annyira lehetetlen lezárás volt (az epilógus), hogy olyan nem is lehet..:DD gonosz volt többek között.:D De egyébként reméltem, hogy lesz még mit olvasnom tőled, mert engem nagyon érdekelnek a további irományaid, legyen az bármi..:D akár újabb fanfiction akár valami extrém történet vagy bármi.:D Szóval ez most így jó érzés, hogy ennek vége, de aztán lesz majd valami, amit újra lehet várni és amiért újra ki lehet akadni. Meg esetleg fangörcsölni, ha olyan lesz. Egyébként tudom, hogy a legtöbb blognál a fejezetek ritka rövidek és nem mellesleg igénytelenek is..plusz semmi összefüggés nincsen az egyed mondatok között, ami szerintem elég gáz. És nálad ez is egy jó nagy piros pont, hogy a tied az teljesen tökéletesen lett felépítve és igaz, hogy 5 nap az sok, (mert aki rajongó, annak sok, de ezt te is tudod), de az alatt az öt nap alatt sok mindent elgondoltam, hogy vajon mi fog történni és minden egyes alkalommal megleptél! Bár mivel nem vagyok gondolatolvasó (sajnos..höhö..:D ) ezért nyilvánvalóan nem az következik, amire én gondolok. Vagy mégis gondolatolvasó vagy és direkt csinálod..nem tudom. A lényeg az, hogy szerintem egy ilyen szintű irományt olvasni fantasztikus érzés. És nem csak azért, mert BangLo, hanem mint alapjában véve is nagyon jó és azt hiszem ennyi az a nagy szókincs, amivel ki tudom fejezni a gondolataimat...:D :D :D
      Szóval csak annyit, hogy igen, Zelo biztos, hogy eszméletlenül aranyos...mert így a Blinking Zelo...tudod, remélem rémlik mire gondolok...szóval egy olyan tündéri arc ami megjelent a The Hotel-ben, a valóságban is ilyen. Vagyis bocsi, nem, nem ilyen. Sokkal jobb:D De azt már képtelenség szavakba önteni..(bocs, néha bekapcsol az abszolút elvakult Zelo fan énem..:D )
      Jin (remélem szólíthatlak így.xD ) ...Te melyik legújabb dalára gondolsz? Ugye nem vagyok lemaradva valamiről?? Kérlek világosíts fel ez ügyben. xDD
      u.u.i.: Zelo..csak ennyit mondok:D
      ~Destiny.

      Törlés
    3. Szeretem a függővéget XD Nagyon jól esik, hogy olvasnál tőlem még mást is, mert eléggé sok mindennel készülök még. ^^ Írói babérokra török, ezért szükségem is van a kritikára, biztatásra. Komolyan gondolom ezt a pályát, ergo maximalista vagyok ezen a téren, ezért voltam magammal és ezzel a bloggal kapcsolatban is szigorú. Szóval ja, örülhetsz, hogy nem havonta hoztam a részeket. :D
      Hát, én részben gondolatolvasó vagyok (nem a szó szoros értelmében kell érteni), ezért megérzem, kb mire számítanak az olvasók. Ennek köszönhetően tudok törekedni arra, hogy sorra okozzam a meglepetéseket és valami egyedit alkossak.
      BLINKING ZELO. Én is sokat pislogok, so szeretnék végre vele együtt pislogni. :"DDDD És az a vicces, hogy még Szexi Zelo is aranyos. Ő maga a született aegyo, és ezt mások nem mondhatják el magukról. (kivéve én xD... na, jó, vicc volt)
      Nyugodtan szólíthatsz Jinnek, jobban szeretem ezt a nevet, mint az eredetit Loool.
      A No title nevű dalára gondolok. Előre szólok, hogy orgazmusod lesz tőle. Készíts be pelust.
      u.u.i.: örök szerelmem

      Törlés
    4. Én...én...én nem is tudom mit feleljek! Meghallgattam. Meghaltam. Feléledtem, újra meghallgattam és megint kihagyott a szívem jó párszor..Azta.!!!! *----* Szóval kikészültem...
      De egyébként szerintem akármit fogsz írni, amit publikálni fogsz, tutira el fogom olvasni. :D Van aki nem tehetséges és próbálja magára erőltetni, kevés sikerrel. De van olyan, aki nagyon is tehetséges és csak úgy jön belőle...:D Nos, ez utóbbi vagy Te:D
      Amúgy tudom hogy a Szexi Zelo milyen...,,csak" (jobb esetben 2x) néhány fangörcsöt kapok mentem amikor meglátom:DDD
      u.u.i.: megértelek:D

      Törlés
    5. Az angol részek a kedvenceim. :3
      Örülök, ha majd ezután is az olvasóm leszel!
      Én már nem tudom fangörcsnek nevezni azt, amit olyankor érzek. xd

      Törlés
  6. előszőr is elmesélem a hetemet:
    vasárnap felkiáltottam, hogy "HOLNAP EPILÓGUS!!!!!!". Hétfőn néztem, hogy "miaszar?Nem jött ki?Na nem baj, majd holnap". Kedden síránkoztam, mert teljesen abban a hitben éltem, hogy az én drága Zelóm meghalt, jaj sírassa az ég is, még a jégeső is megeredt itt a 8. kerületben, mikor az öcsémnek Losonci nap volt az iskolában, Szerdán anyut zaklattam, hogy "ANYUUUUUUU!NEM JÖTT KI AZ EPILÓGUS, JAJ DRÁGA ZELÓM, MEGHALT, ISTENEEEEM, ANYA ÖLJÜK MEG YONGGUKKOT" és igen anyu is velem sírt, de szerintem nem azért, mert meghalt Zelo, hanem azért, mert ilyen hülyeséggel zaklatom. Csütörtökön 10-kor keltem, kiszedtem a Bts posztert a popcorból, kiragaztottam, majd megszólaltam, hogy "koreaiakról jut eszembe...MEGHALT ZELO!!!" (szóval a hetem depis volt egy kicsit :D ) Úgy indultam 1-kor suliba, hogy már tudtam, hogy fent van az epilógus, még fel is sikítottam, hogy "HÁT ÉLSZ, SZERELMEM?NEM ÁLMODOM?". Suliban miközben csináltam a dekorációt, azon gondolkodtam, hogy hogy élte túl, na meg azon, hogy én mennyire utálom a lila színt, aztán amikor már végre szabad perceket kaptunk, én végig sikítottam a folyosót, fangörcsöltem, mindennek lehordtam mindenkit, ugráltam, minden, a többiek meg csak nézték, hogy mi bajom van, persze barátnőm megmagyarázta egy amolyan "ezt már megszokhattátok volna" legyintéssel, attila (osztálytárs) velem táncolt, mindenkit össze ölelgettem, amolyan világbéke feelingem volt. De nem tudtam végig olvasni, mert az osztály főnők mondta, hogy mehetünk haza, holnap 7-re menjünk suliba. Otthon még elolvastam a végét, és ÚRISTEN!!!! Legyilkoltál, de rendesen! Hogy lehet Zelo ilyen cuki? Hogy lehet Yongguk is ilyen cuki? Én esküszöm, tervezzünk egy olyan napot, ahol Kibumot ünnepeljük, legyen az Június 11.-ke! Nem, nem érdekel, hogy a fangörcs nagyon elkapott, imádom ezt a srácot, imádom mindegyiket, egytől egyig! Nem hiszem el, hogy hogy tudok enyire imádni valamit! Ahogy Yongguk azt mondta, hogy " Ne égess már, térj a lényegre!" akkor megtudtam volna zabálni :3 asszem kannibál leszek :D De édes volt, ahogy
    Zelo azt mondta, hogy másra használd a szádat, egy kicsit perverz gondolatok repkedtek a fejemben :D "- Bejöhetek? - Esetleg" innentől a csók részig, ugye meséltem, hogy ugráltam, mint amikor mezitláb lépek nyáron a forró aszfaltra XDD A nővért, meg legszívesebben pofán vágtam volna, hogy merte megszakítani a csókót!?! Megszakítom én a levegő áramlását a tüdeében, úgy megfolytogatom ( Jó talán én vagyok Árny fangirl alteregója :DDD ) De ha már Árnynál tartunk... Lehet, rosszul értelmezem, de szerintem Árny azért "tünt" (mert hát, én ezt nem tudhatom) el, mert már így is gyenge volt, ahogy írtad is amikor megőlte a két német nőt, már akkor is nem a régi Árnynak érezte magát, Yongguk csak rásegített.
    "- Nem hagyom, hogy te vezess, méghozzá ilyen állapotban! – csattant fel Yongguk és az anyós ülés felé kezdte terelni szerelmét. - Pihenj és jobbulj, nincs vita!
    - Értettem, főnök – fújta ki a levegőt Zelo és bepattant a helyére. - Vagy szólítsalak inkább Nagyúrnak?
    - Ha nem fogod be, belelépek a kerepelődbe.
    - Nyugodtan, de a száddal tedd…
    - Junhong, ne akard, hogy megerőszakoljalak! – sziszegte, de a fiatalabbik csak jó kedélyűen nevetett.
    - Az nem lenne erőszak.
    - Hogy az a…! " folyt.köv.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. folytatás
      - hát ez az év legjobb beszélgetése!!! Ezen is sokat Fangörcsöltem, egyszerűen ez már betegség, aszmásokat megszégyenítő légzéssel olvastam végig :D
      Így összegezve, köszönöm, hogy össze hoztad őket, én ennél nem lehetnék boldogabb, esküszöm, a világ legboldogabb emberré tettél, mert igenis felkészültem a depis részre, hoztam egy csomag 100-zas zsepit, de nem lett rá végül szükségem, mert többet fangörcsöltem, mint azt remélni tudtam, igazad volt, az első két mondat után lekaparhatatlan mosolyom volt. És most, hogy ez a második nap, hogy ezt írom,meg kell mondanom, hogy ez a rémes péntek után már nem kívántam semmi mást, csak hogy valaki öljön meg, vagy ossza meg velem a netét, hogy újra olvasshasam, de esküszöm kíbirhatatlan volt, unoka tesóm ballagott, a mamájánál voltunk ballagás után, egyszerűen kiakasztott, de ezzel nem szomorítalak ( de esküszöm már szó szerint sírtam [meg persze a fáratság miatt is] olyan tajparaszt módon viselkedett velem, mindenbe belekötött, amit mondtam, tettem, mert hát én nem arról vagyok híres, hogy normálisan kinyögök egy értelmes mondatot) :DDD Az a lényeg, hogy arra vártam, mikor libben be Árny, hogy kiszedje a vesémet, és eladja Ebay -on. Nagyon szeretném megköszönni, hogy volt miért számolgatni a napokat, hogy megosztottad a történetet velünk, hogy olvashattam, hogy fangörcsölhettem, vagy ha úgy tartotta kedvem, sírhattam rajta. Ennyi érzelmet még nem
      olvastam blogban, szinte úgy éreztem, hogy ez a valóság, ez tényleg nem rég zajlott le. Köszönöm, hogy boldoggá tettél engem/ minket. 2x kapcsolt ki a gépem, miközben írtam, még szerencse, hogy a jegyzet tömbe szándékoztam megírni, mert most tépném a hajam, mint etióp gyerek a segély csomagot

      Basszus nem fért ki :"D

      Törlés
    2. Ja és nem érdekel engem senki, én annyira imádom Kibumot, hogy lassan egy szentélyt fogok neki épiteni, majd kérdezd meg tőle, hogy milyen szinű legyen a szőnyeg :D

      Törlés
    3. Szia!
      Haha, téged is vártalak már. :D Bocsánat, amiért késve hoztam meg az epilógust, de sajnos ennek csak a felét írtam meg előre, az utolsó pillanatban kapartam össze a hiányzó oldalakat.
      MIFÉLE BTS POSZTER. I. WANT. THAT. (nemrég lettem a.r.m.y....)
      Mellesleg tisztázzuk, hogy végigröhögtem a kommentedet. :D Zseniális, ahogy le tudtad írni a fangörcsödet. Nem tudom szavakba önteni, mennyire megindított lelkileg, hogy te is ennyire örömödet lelted az írásomban. Szakmailag szintúgy elismerés, mintha díjat kaptam volna. Erős érzelmeket váltottam ki belőled, és ez nagyszerű. Igazán reménykedem benne, hogy majd a többi írásom is ennyire el fogja nyerni a tetszésedet. Minden tőlem telhetőt megteszek.
      De azért ne ölj meg senkit a fangörcsöddel, különösen ne anyudnak árts vele. A végén még én leszek a hibás, ha valami rosszat csinálsz. :D
      Ha már Kibumot kéne ünnepelnünk, akkor inkább ezt a mai nap folyamán tegyük, mert ma van a névnapom (második keresztnevem napja, a félreértések elkerülése végett). Én meg téged imádlak. :DDD
      A nővért ne bántsd, ő csak a munkáját végezte. :c Joggal küldte ki Yonggukot, fangörcs ide vagy oda. Nem-nem, Árny női alteregója én vagyok. Ki írta meg az ő karakterét, ha nem én? :D És jól értelemezed Árny eltűnését.

      Jin xx

      Törlés
    4. Év legjobb beszélgetése? Ugyan, ahhoz még gyúrnom kellett volna. :D Ha továbbra is gondod adódik a fangörcsel, tudok majd neked küldeni valakit, aki segíthet neked. :P (lásd majd a köszönetnyilvánításban)
      Én köszönöm, hogy neked is segíthettem! Hú, azaz ebay-es dolog eléggé American horror story beütésű volt. xd Az érzelmekről annyit, hogy én elképesztően emocionális ember vagyok, az érzelmi intelligencia szintem magas. Nem szeretem verbálisan kimutatni az érzéseimet, ezért ezt így, írás formájában teszem meg. Kiírom magamból a bennem zajló dolgokat, ezért érzékelhetted valóságosnak. :)
      Te tettél boldoggá, hogy végig nyomon követted az eseményeket, és hogy olvastál!
      Oké, az etiópos hasonlatodon olyat felnevettem, mint egy kecske. :D

      Törlés
    5. Én Zelónak építenék szentélyt, hiszen ő létező személy, szemben Kibummal. :D

      Törlés
  7. Ááááááááhhhhhhhh *-*
    Minden jóra fordult <3 vagyis hogy a végén pont nem.... De az mellékes ^^" a lényeg hogy Zelo él, és ha én ezt fél órával előbb megtudom, megspóroltam volna egy jó pár könnyet :D
    Nembaj, ezért a részért megérte <3
    Azért remélem, hogy ezt nem tervezed itt abbahagyni, ugyanis sztori lehetne belőle, és szerintem olvasó is lenne rá *ezerwattos mosoly :D *
    Mindenesetre mégegyszer köszönöm :) Tényleg... Nagyon nagyon hálás vagyok...


    De mosg megyem aludni, mert elfaradt minden végtagom. Bocsánat, ilyen állapotban csak egy ilyen rövidke kommentre futotta :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy veled is találkozhattam, így kommenten keresztül. Jóleső érzés, hogy a te tetszésedet is elnyerte a történet. :) Mégis volt értelme annak, hogy szenvedtem vele.
      A sztorinak nincs vége, amit a Daemon nevű blogom támaszt alá. A szálak párhuzamosan futnak a Hotel történéseivel, de aztán ki tudja, mi lesz a vége... Megköszönném, ha abba is belekukkantanál. ^^
      Köszönöm, hogy te is olvasóm voltál! ♥
      Jin xx

      Törlés
  8. Jézus.
    Atya.
    Úristen.
    Te nőőőőőőőőőőőőőőőőőő. Tudd, hogy azonkívül, hogy egy istentelenül-hiperzsírkirály-oltárianfenomenális ( #fangirlinga16.hatványon) ficet írtál, és második személyként szépítetted meg az életemet ilyen téren, nagyon haragszom rád >< *cukin mérges* Hogy voltál képes ILYEN véget adni a történetnek…. Melegen ajánlom, hogy a Daemon-sztoriban - vagy bármelyik másik munkádban - visszahozd Jellot és Yonggukot, mert nem lesz jó vége, ha egy ilyen függővég alatti tudatlanságban hagysz szenvedni *^* Komolyan, ennél szinte az is jobb lenne, ha nem élte volna túl Zelo a lövést… uhh de ez egy másik gondolat, mindent szépen sorjában;)
    Zuerst, mélységesen esedezem megbocsátásodért, amiért az előző sorokban úgy rádrivalltam. :( Remélem nem bántottalak meg:/ Tehát. Tudom, eddig nem írtam neked kommentet, mit bánok, mert akkor nem 1 vagy 2 baromi hosszú komiban kellene mindent összefoglalnom, csak hát olyan állapotokban voltam a részek elolvasása után... Ezt persze mind nagyon jó értelemben értem :) Életem első Kpop számát a B.A.P-től hallottam, akkor még nem reagáltam különösképpen, azt gondoltam, kissé durvák, de nem rosszak. Aztán 1,5 évvel később újra eszembe jutottak, rájuk kerestem és menthetetlenül beléjük estem ^^ Ezért mindig is ők lesznek az első és örök kedvenc. S hát ki lenne a biasom, ha nem Zelo? :D Jó ennyit rólam, gondolom nem kíváncsi senki a magánéletemre xd
    Ezt a blogot 2 hete vasárnap találtam meg, mondom hujajjaj, Yongguk és Zelo, egyszerűen képtelenség, hogy rossz legyen. A prológust elolvasván kb össze kellett kaparnom az állam a földről xDD Fizikailag jó érzés volt arról olvasni, ahogy Zelo gyilkolt ^^ (oké, velem is minden rendben..) Ezenkívül kissé több öldöklésre számítottam a sztoriban, mivel gondoltam a prológus beharangozza az egész fic hangulatát. De nehogy félreérts, ennyi gyilkolás teljesen megfelelt. Jobb is így, hogy szinte a teljes ficben a „viszonzatlan” szerelemről olvashattunk mindkét féltől. Naaaaagyon reálisan ábrázoltad a drágák gondolkodásmódját, mégha engem is szinte felőrölt, hogy nem veszik észre egymást :( xD Ezek után alig vártam, hogy hazaérjek a suliból és be ne nyomjak egyszerre 2 részt, aztán lefekvés előtt még egyet ^^”
    A részek tárgyalása előtt le kell oltári vaskos szögekkel szögeznem ( ha ha hahaha), hogy ennyire szép, terjedelmes hasonlatokkal és metaforákkal embert még nem láttam dolgozni. Áhh, Fekete Lyuk *.* Lábad nyomának helyét is csókolom, Írónő :* Ezenkívül a részeid első bekezdései engem mindig egy profi munkájára emlékeztetnek.
    9 nap alatt olvastam el a ficit, most hétfőn fejeztem be és nem tudom mivel folytassam az ömlengésem T_T Tudniillik, hétfő óta lambda-állapotban tengetem napjaimat, annyira le vagyok sokkolva xD Mondjuk elkezdem az első rangosabb eseménnyel, a cosplay bulival…
    Nem tudom, több mint valószínű, hogy elsiklottam felette, de most akkor kinek dolgozott a lány, (talán Jiu…?) aki ott akarta tartani Yonggukot? :$ Lassan olvasok, de eléggé figyelmetlenül is. Viszont ami a buli után következett a kettejük kapcsolatában… nincsenek rá szavaim o.o Az elején azt hittem, hogy nem fog ennyire elfajulni a helyzet, de nem lett igazam. És milyen jó, hogy nem lett igazam :DD Oké, nem örülök, hogy mindketten lelki válságokon mentek át, de kellett ez Yongguknak, hogy végül Kibum rávezesse az igazi tényállásra ;) Jajj, Kibum. A hős megmentőő :3
    Zelo templomi mészárlása is megérne egy külön misét (haha haha másodszor), de így is alig írok valami konkrét véleményt és ezt is brutál lassan :’D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tehát hogy kicsit felgyorsuljak, amikor Eunin elkezdett az öccséről beszélni, nem esett le nekem, hogy Youngjae lesz az. Ezt betudom annak, hogy nem emlékeztem a családnevükre ><” De most kutakodtam kicsit a Daemon oldalán, ott rendes írónő módjára leírtad a családi kapcsolatot közöttük ^^” Viszont mikor Eunin sír miatta a 24. részben… Mondd, mondd kérlek, hogy nem fog történni vele semmiii :C Yungsu és Donggyun beszélgetésével Wonshik lakosztályában nekem csupán annyi a problémám, hogy nem értem, hogy most tulajdonképpen miért segített a nő Yongguknak? Remélem erre is választ kapunk a következő munkáidból ^^
      Jahjjj. Jön a legkényesebb este…. A 18. rész környékén már éreztem, hogy nem lesz ám itt happy end :c Egyszerűen a szívem szakadt meg, mikor Yongguk lelőtte Jellot :’( Azt a részt végigpityeregtem. Ez vasárnap este történt, utána még vagy fél órát forgolódtam az ágyban könnyezve, hogy így nem lehet vége!!... Jajj most is bepárásodik a szemem ahogy visszagondolok. Bizony drágám, későn jöttél rá, hogy szereted…
      Azonban jött ez a bizonyos epilógus. Ha nem lett volna már kiverve az összes biztosítékom, biztos kiszaladok a világból. ZELO TÚLÉLTE. és pont. Él és virul, Yongguk szíve darabokra tört, de mégis összeforrt, Zelo megbocsátott neki, Kibumnak is ott kellett lennie a végén…:D Nos, itt értelmet nyer az első bekezdésbeli sikítozásom. Ennél kegyetlenebb véget nem is tudtál volna összerakni, mint ezt :’( A friss szerelmeseink így nem végezhetik…! Tudod, hogy tudsz megnyugtatni ilyen téren! ;)
      Összegezve: egy hihetetlenül lebilincselő, egyben szívfacsaró fanfiction írtál, kettő, tényleg nem hétköznapi téma párosításával. Érzem a kicsi szívem mélyén, nekem hónapok óta erre fájt már a fogam. ^^ Igaz, hogy ez csak a második fic amit Kpop témában olvastam és egyben végigolvastam. De az első B.A.P-s *.* Akik 15-én visszatérnek. Asdfgknplmxscrtmpnrf. Azt gondoltam még továbbá, hogy több yaoi momentum lesz a ficben, kissé hiányoltam őket a történet közepe felé, de így visszagondolva pont elég volt benne annyi, amennyit írtál ^^ Ezenkívül muszáj megemlítenem, hogy egyes pillanatokban nagyon jókat nevettem. Emlékszem, hogy 3 poén nagyon tetszett, amiből most csak egyet tudok felsorolni sajnos, ezt pedig Zelo mondja: „…úgy megcsókollak, hogy utána 2 hétig zsibbadni fog a szád.” XD kész voltam.
      Nagggyon várom már hogy elkezdjem a Daemon sorozatod is (öhm… kedves én..miért nem kezded hát el? o.O) *izgalmában csapkod* és az phicho-thriller lesz *q* áh, érzem újabb vesztem. Utolsó szavakként megköszönöm, amiért ilyen csodás történetet tettél közzé<3 mesésen fogalmazol, ittam az összes szavad, ha még ezt nem mondtam volna! :3 köszönömköszönömköszönöm!

      Uh, sajnálom ha túl sokat jártattam a számat… de muszáj volt kiadnom már ezt magamból x)

      Törlés